20/02/2019 20/02/2019 Οι εργασίες κατασκευής στον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας στη Βαρσοβία ξεκίνησαν εκ νέου ύστερα από μια περίοδο στασιμότητας. Επί του παρόντος, οι εργασίες για την πρόσοψη του κτιρίου θα πραγματοποιηθούν με ένα σύστημα μόνωσης και πέτρας, αλλά και στο εσωτερικό θα συνεχιστούν οι εργασίες, σύμφωνα με ενημέρωση της Εκκλησίας της Πολωνίας. Επίσης, τον περασμένο...
20 Φεβρουαρίου, 2019 - 15:59
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2019 - 16:09

Συνεχίζονται οι εργασίες στην Αγία Σοφία Βαρσοβίας

Διαδώστε:
Συνεχίζονται οι εργασίες στην Αγία Σοφία Βαρσοβίας

Οι εργασίες κατασκευής στον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας στη Βαρσοβία ξεκίνησαν εκ νέου ύστερα από μια περίοδο στασιμότητας.

Επί του παρόντος, οι εργασίες για την πρόσοψη του κτιρίου θα πραγματοποιηθούν με ένα σύστημα μόνωσης και πέτρας, αλλά και στο εσωτερικό θα συνεχιστούν οι εργασίες, σύμφωνα με ενημέρωση της Εκκλησίας της Πολωνίας.

Επίσης, τον περασμένο μήνα παραδόθηκαν κομμάτια του τέμπλου. Ο θεμέλιος λίθος είχε τεθεί το 2015 από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Η εκκλησία της Αγίας Σοφίας έχει πέντε θόλους και το εσωτερικό της εκκλησίας θα διακοσμηθεί με τοιχογραφίες και ψηφιδωτά.

Πηγή: basilica.ro

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων