19/03/2019 19/03/2019 Orthodoxia News Agency Για μια ακόμη φορά, οι κάτοικοι της Βαρσοβίας είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στη θεία λειτουργία που διεξήχθη εξ ολοκλήρου στα ελληνικά. Την Κυριακή, 17 Μαρτίου με την ευκαιρία της επερχόμενης γιορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και την ανάκτηση της ανεξαρτησίας από το ελληνικό κράτος στο παρεκκλήσι του Κέντρου Ορθοδόξου Πολιτισμού των...
19 Μαρτίου, 2019 - 10:35
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2019 - 10:41

Θεία Λειτουργία στα ελληνικά στην Βαρσοβία

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία στα ελληνικά στην Βαρσοβία

Orthodoxia News Agency

Για μια ακόμη φορά, οι κάτοικοι της Βαρσοβίας είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στη θεία λειτουργία που διεξήχθη εξ ολοκλήρου στα ελληνικά.

Την Κυριακή, 17 Μαρτίου με την ευκαιρία της επερχόμενης γιορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και την ανάκτηση της ανεξαρτησίας από το ελληνικό κράτος στο παρεκκλήσι του Κέντρου Ορθοδόξου Πολιτισμού των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου τελέστηκε θεία λειτουργία.

Όπως κάθε χρόνο, συγκέντρωσε πολλούς πιστούς, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν μέλη της ελληνικής κοινότητας που ζουν στην πολωνική πρωτεύουσα.

Στο τέλος, ο Έλληνας Πρέσβης ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Βαρσοβίας κ. Σάββα για το γεγονός ότι για άλλη μια φορά έδωσε την ευλογία του σε αυτό το γεγονός.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων