31/03/2023 31/03/2023 Στο μυστήριο της Εξομολόγησης αναφέρθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σιεματίτσε κ. Βαρσανούφιος μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Υψώσεως Τιμίου Σταυρού στο Βερστοκ, στη βορειοανατολική Πολωνία, με την συμμετοχή του κλήρου της Επισκοπής Βαρσοβίας και Μπιέλσκ. Ο Θεοφιλέστατος αφού ευχαρίστησε τον κλήρο και τους πιστούς που συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία,...
31 Μαρτίου, 2023 - 14:31
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2023 - 20:03

Το μυστήριο της Εξομολόγησης στην Πολωνία

Διαδώστε:
Το μυστήριο της Εξομολόγησης στην Πολωνία

Στο μυστήριο της Εξομολόγησης αναφέρθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σιεματίτσε κ. Βαρσανούφιος μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Υψώσεως Τιμίου Σταυρού στο Βερστοκ, στη βορειοανατολική Πολωνία, με την συμμετοχή του κλήρου της Επισκοπής Βαρσοβίας και Μπιέλσκ.

Ο Θεοφιλέστατος αφού ευχαρίστησε τον κλήρο και τους πιστούς που συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία, αναφέρθηκε στο μυστήριο της Εξομολόγησης στο πλαίσιο της επικείμενης εορτής της Αναστάσεως του Κυρίου.

Στη συνέχεια μίλησε για τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας ιερέας. “Δεν πρέπει να απελπιζόμαστε γιατί ο Χριστός είναι πάντα μαζί μας“, υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος στους περίπλοκους καιρούς που βιώνει η ανθρωπότητα, ο Θεοφιλέστατος επεσήμανε ότι δεν υπάρχει άνθρωπος στη γη που να μην μπορεί να διακρίνει το καλό από το κακό και ότι κάθε Ορθόδοξος πρέπει να συμμετέχει στις Ιερές Ακολουθίες.

Στο τέλος παρατέθηκε γεύμα.

Φωτογραφίες: orthodox.pl (zdjęcia: ks. Paweł Kuczyński, protodiakon Mirosław Demczuk)

Με πληροφορίες από orthodox.pl (Ksenia Kuczyńska)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων