24/08/2019 24/08/2019 Το 24ο ετήσιο προσκύνημα του Ορθόδοξου Συλλόγου του Πολωνικού Στρατού ετελέσθη φέτος στο Ιερός Όρος Γκραμπάρκα στην Πολωνία. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από κοινού με το Υπουργείο Άμυνας της Δημοκρατίας της Πολωνίας. Το Ιερός Όρος Γκραμπάρκα, κοντά στα σύνορα με τη Λευκορωσία, θεωρείται ως η πιο ιερή τοποθεσία στην Πολωνία για τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, το οποίο...
24 Αυγούστου, 2019 - 9:01

Το στρατιωτικό προσκύνημα στο ιερό Όρος Γκραμπάρκα

Διαδώστε:
Το στρατιωτικό προσκύνημα στο ιερό Όρος Γκραμπάρκα

Το 24ο ετήσιο προσκύνημα του Ορθόδοξου Συλλόγου του Πολωνικού Στρατού ετελέσθη φέτος στο Ιερός Όρος Γκραμπάρκα στην Πολωνία.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από κοινού με το Υπουργείο Άμυνας της Δημοκρατίας της Πολωνίας.

Το Ιερός Όρος Γκραμπάρκα, κοντά στα σύνορα με τη Λευκορωσία, θεωρείται ως η πιο ιερή τοποθεσία στην Πολωνία για τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, το οποίο αποκαλούν και “Ορο Θαβώρ της Πολωνίας. Είναι ο τόπος της Εκκλησίας της Μεταμορφώσεως του Κυρίου και φιλοξενεί το γυναικείο μοναστήρι των Αγίων Μάρθας και Μαρίας.

Πριν από τη λειτουργία, ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας και Πάσης Πολωνίας κ. Σάββας τόνισε ότι οι φετινοί εορτασμοί συμπίπτουν με την 80η επέτειο από την έναρξη του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου για τη χώρα και απηύθυνε μήνυμα ενότητας και ειρήνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων