10/01/2024 10/01/2024 Τον Μακαριώτατο Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββα επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ. Ο Ιεράρχης του Οικουμενικού Θρόνου επισκέφθηκε την Πολωνία το διήμερο 8-9 Ιανουαρίου 2024 όπου, μεταξύ άλλων, είχε συνάντηση με τον Προκαθήμενο της εν Πολωνία Ορθοδόξου Εκκλησίας, στον οποίο μετέφερε τις εγκάρδιες ευχές του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου. Σύμφωνα με...
10 Ιανουαρίου, 2024 - 12:53
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2024 - 12:57

Τον Μητροπολίτη Βαρσοβίας επισκέφθηκε ο Γέρων Χαλκηδόνος Εμμανουήλ

Διαδώστε:
Τον Μητροπολίτη Βαρσοβίας επισκέφθηκε ο Γέρων Χαλκηδόνος Εμμανουήλ

Τον Μακαριώτατο Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββα επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ.

Ο Ιεράρχης του Οικουμενικού Θρόνου επισκέφθηκε την Πολωνία το διήμερο 8-9 Ιανουαρίου 2024 όπου, μεταξύ άλλων, είχε συνάντηση με τον Προκαθήμενο της εν Πολωνία Ορθοδόξου Εκκλησίας, στον οποίο μετέφερε τις εγκάρδιες ευχές του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

Σύμφωνα με την Εκκλησία της Πολωνίας οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος που απασχολούν την Ορθοδοξία και τον κόσμο γενικότερα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων