18/04/2024 18/04/2024 Συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ορθόδοξης Αδελφότητας Νέων Πολωνίας πραγματοποιήθηκε με ευλογία του Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββα, στο Ορθόδοξο Πολιτιστικό Κέντρο στην Βαρσοβία.  Πριν την έναρξη της συνεδρίασης, μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου είχαν συνάντηση με τον Μακαριώτατο, κατά την οποία παρουσίασαν τις τρέχουσες δραστηριότητες και τα σχέδιά τους για τους επόμενους μήνες....
18 Απριλίου, 2024 - 9:28
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2024 - 9:32

Βαρσοβίας Σάββας: Μακραίωνη η παρουσία της Ορθοδοξίας στην Πολωνία

Διαδώστε:
Βαρσοβίας Σάββας: Μακραίωνη η παρουσία της Ορθοδοξίας στην Πολωνία

Συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ορθόδοξης Αδελφότητας Νέων Πολωνίας πραγματοποιήθηκε με ευλογία του Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββα, στο Ορθόδοξο Πολιτιστικό Κέντρο στην Βαρσοβία. 

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης, μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου είχαν συνάντηση με τον Μακαριώτατο, κατά την οποία παρουσίασαν τις τρέχουσες δραστηριότητες και τα σχέδιά τους για τους επόμενους μήνες. Τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν ήταν το επερχόμενο 45ο επετειακό Πασχαλινό Προσκύνημα Νέων στο “Άγιο Όρος της Γκράμπαρκα” και την έναρξη της επετείου για την ίδρυση της Ορθόδοξης Αδελφότητας Νέων.

Ο Μητροπολίτης κ.κ. Σάββας, μίλησε για την μακραίωνη παρουσία της Ορθοδοξίας στο έδαφος της Δημοκρατίας της Πολωνίας, τόνισε τη σημασία του εορτασμού της 100ης επετείου της ανεξαρτησίας της Πολωνικής Αυτοκέφαλης Ορθόδοξης Εκκλησίας και υπενθύμισε την ανάγκη υπεράσπισης της Εκκλησίας σε όλες τις περιστάσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων