18/05/2019 18/05/2019 Μια μοναδική έκθεση με πάνω από 200 εικόνες άνοιξε τις πύλες την Παρασκευή το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ ‘στη Λευκωσία, σε μια προσπάθεια να παρουσιάσει τη ζωή της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Πολωνία και την Κύπρο. Η έκθεση με τίτλο “Χρώματα Ορθοδοξίας. Κύπρος-Πολωνία”διοργανώνεται από την φωτογραφική πύλη OrthPhoto.net σε συνεργασία με την Κυπριακή...
18 Μαΐου, 2019 - 8:59
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2019 - 8:46

“Χρώματα Ορθοδοξίας. Κύπρος – Πολωνία”

Διαδώστε:
“Χρώματα Ορθοδοξίας. Κύπρος – Πολωνία”

Μια μοναδική έκθεση με πάνω από 200 εικόνες άνοιξε τις πύλες την Παρασκευή το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ ‘στη Λευκωσία, σε μια προσπάθεια να παρουσιάσει τη ζωή της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Πολωνία και την Κύπρο. Η έκθεση με τίτλο “Χρώματα Ορθοδοξίας. Κύπρος-Πολωνία”διοργανώνεται από την φωτογραφική πύλη OrthPhoto.net σε συνεργασία με την Κυπριακή Φωτογραφική Εταιρεία. Η έκθεση έχει τεθεί υπό την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ.  Χρυσοστόμου Κύπρος και του Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ Σάββας, και έχει ως στόχο την ανάδειξη των θρησκευτικών μνημείων στην Κύπρος και την Πολωνία, καθώς και τους στενούς δεσμούς μεταξύ των δύο τοπικών Ορθοδόξων Εκκλησιών.

«Είμαστε ευτυχείς για αυτή την έκθεση, επειδή στέλνει χιλιάδες θετικά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που ζούμε σήμερα», δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φωτογράφων Κύπρου Κωνσταντίνος Χαραλάμπους στην εναρκτήρια ομιλία του. Τον Μακαριώτατο Αρχιεπ. Κύπρου εκπροσώπησε ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: “Η αποψινή έκθεση προβάλει την καθημερινή εμπειρία της δωρεάς του Θεού στους πιστούς. Αυτό που επιζητεί ο Θεός από εμάς είναι τιμούμε την ύπαρξη μας και η Εκκλησία πάντα φροντίζει αυτό να μας το υπενθυμίζει”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων