03/03/2022 03/03/2022 Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο ρωσο-ουκρανικό μέτωπο, η Μητρόπολη Πρέσοβ συνδράμει με την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες από την Ουκρανία. Οι πιστοί μπορούν να συνεισφέρουν δίνοντας προτεραιότητα σε: τρόφιμα μακράς διάρκειας (κονσέρβες, ξηρές τροφές, σούπες, γλυκά γάλακτος για παιδιά, κ.λπ.), είδη υγιεινής, παιχνίδια, ιατρικά είδη όπως επίδεσμοι, ισοθερμικά, φάρμακα...
03 Μαρτίου, 2022 - 16:05
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2022 - 17:11

Η Μητρόπολη Πρέσοβ στο πλευρό των Ουκρανών προσφύγων

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Πρέσοβ στο πλευρό των Ουκρανών προσφύγων

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο ρωσο-ουκρανικό μέτωπο, η Μητρόπολη Πρέσοβ συνδράμει με την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες από την Ουκρανία.

Οι πιστοί μπορούν να συνεισφέρουν δίνοντας προτεραιότητα σε:

τρόφιμα μακράς διάρκειας (κονσέρβες, ξηρές τροφές, σούπες, γλυκά γάλακτος για παιδιά, κ.λπ.), είδη υγιεινής, παιχνίδια, ιατρικά είδη όπως επίδεσμοι, ισοθερμικά, φάρμακα που δίνονται και χωρίς συνταγογράφηση όπως φάρμακα για να υποχωρήσει ο πυρετός, για ανακούφιση από πεπτικά προβλήματα κ.λπ.), κουβέρτες, μπαταρίες διαφόρων μεγεθών, λάμπες χειρός, κτλ.

Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά μπορούν να στείλουν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό: IBAN SK92 0200 0000 0032 6333 8154.

Η Μητρόπολη Πρέσοβ θα προσφέρει στέγαση σε δέκα ορφανά από την Ουκρανία. Η τοποθέτηση των ασυνόδευτων ανηλίκων συντονίζεται από το Κέντρο Εργασίας, Κοινωνικών Υποθέσεων και Οικογένειας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων