01/05/2021 01/05/2021 “Η πίστη είναι μια ανεξάντλητη δύναμη ελπίδας για κάθε δοκιμασία και αρρώστια”, τονίζουν στο Πασχάλιο μήνυμά τους ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Πρέσοβ και πάσης Τσεχίας και Σλοβακίας κ.κ. Ραστισλάβος και τα μέλη της Ιεράς Συνόδου. Το μήνυμα επικεντρώνεται στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. “Οι δυσκολίες, οι ασθένειες και οι προκλήσεις των...
01 Μαΐου, 2021 - 11:35
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2021 - 11:50

Με επίκεντρο την πανδημία το Πασχάλιο Μήνυμα της Εκκλησίας της Τσεχίας

Διαδώστε:
Με επίκεντρο την πανδημία το Πασχάλιο Μήνυμα της Εκκλησίας της Τσεχίας

“Η πίστη είναι μια ανεξάντλητη δύναμη ελπίδας για κάθε δοκιμασία και αρρώστια”, τονίζουν στο Πασχάλιο μήνυμά τους ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Πρέσοβ και πάσης Τσεχίας και Σλοβακίας κ.κ. Ραστισλάβος και τα μέλη της Ιεράς Συνόδου.

Το μήνυμα επικεντρώνεται στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. “Οι δυσκολίες, οι ασθένειες και οι προκλήσεις των τελευταίων χρόνων μας βοήθησαν να αντιληφθούμε τη σημασία της πίστης στην πνευματική μας ζωή”, υπογραμμίζουν.

Παράλληλα, υπενθυμίζουν πως ο θάνατον προσφιλών μας ανθρώπων από τον κορωνοϊό φανερώνει το εύθραυστο της ανθρώπινης ζωής.

Τέλος, τα μέλη της Ιεράς Συνόδου αναφέρουν ότι “η ημέρα του Αγίου Πάσχα μας προσφέρει την ευκαιρία να να εισέλθουμε πνευματικά στη Βασιλεία του Θεού”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων