07/02/2019 07/02/2019 H Ορθοδοξία δοκιμάζεται, ακόμα και σε σχέση με τα γεγονότα στην Ουκρανία, δήλωσε ο Μητροπολίτης Τσεχίας και Σλοβακίας, Ροστισλάβος, από την Μόσχα, όπου βρέθηκε για τη συμπλήρωση των 10 χρόνων από την ενθρόνιση του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλου. Εξέφρασε μάλιστα,τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι οι επετειακές εκδηλώσεις για τον...
07 Φεβρουαρίου, 2019 - 8:13
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2019 - 8:45

Μητρ. Τσεχίας: Η Ορθοδοξία δοκιμάζεται

Διαδώστε:
Μητρ. Τσεχίας: Η Ορθοδοξία δοκιμάζεται

H Ορθοδοξία δοκιμάζεται, ακόμα και σε σχέση με τα γεγονότα στην Ουκρανία, δήλωσε ο Μητροπολίτης Τσεχίας και Σλοβακίας, Ροστισλάβος, από την Μόσχα, όπου βρέθηκε για τη συμπλήρωση των 10 χρόνων από την ενθρόνιση του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλου.

Εξέφρασε μάλιστα,τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι οι επετειακές εκδηλώσεις για τον Πατρ. Κύριλλου, συμπίπτουν με την ενθρόνιση του “νεοεκλεγέντος επικεφαλής της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ουκρανία”.

Και δεν παρέλειψε να εκφράσει για μία ακόμα φορά την υποστήριξή του στον Μητρ. Ονούφριο της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας που πρόσκειται στο Πατριαρχείο της Μόσχας.
“Προσεύχομαι στον Κύριο, και Του ζητώ να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε αυτόν τον πειρασμό της εκκλησιαστικής μας ζωής» τόνισε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων