06/05/2023 06/05/2023 Με την απονομή χρυσού μεταλλίου τιμήθηκε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Πρέσοβ και πάσης Τσεχίας και Σλοβακίας κ.κ. Ραστισλάβ για τη συνεργασία και τη συμβολή του στην ανάπτυξη της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Πρέσοβ στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε η ακαδημαϊκή κοινότητα του ιδρύματος τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2023. Ο Μακαριώτατος έλαβε το χρυσό μετάλλιο από...
06 Μαΐου, 2023 - 9:32
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2023 - 23:44

Το Πανεπιστήμιο του Πρέσοβ τίμησε τον Αρχιεπίσκοπο Τσεχίας και Σλοβακίας

Διαδώστε:
Το Πανεπιστήμιο του Πρέσοβ τίμησε τον Αρχιεπίσκοπο Τσεχίας και Σλοβακίας

Με την απονομή χρυσού μεταλλίου τιμήθηκε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Πρέσοβ και πάσης Τσεχίας και Σλοβακίας κ.κ. Ραστισλάβ για τη συνεργασία και τη συμβολή του στην ανάπτυξη της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Πρέσοβ στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε η ακαδημαϊκή κοινότητα του ιδρύματος τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2023.

Ο Μακαριώτατος έλαβε το χρυσό μετάλλιο από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δρ. Καθηγητή Πέτερ Κόνυα, ο οποίος σε συνεργασία με τις σχολές απένειμε επίσης χάλκινα, αργυρά και χρυσά μετάλλια σε πανεπιστημιακούς και άλλες προσωπικότητες για τη σημαντική παιδαγωγική και ερευνητική δραστηριότητα τους, καθώς και για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη του Πανεπιστημίου.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά και από καρδιάς για όλα όσα προσφέρατε στην ανάπτυξη του Πανεπιστημίου κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους και όχι μόνο κατά τη διάρκεια του, και για το έργο σας για το πανεπιστήμιο, χάρη στο οποίο μπορεί να εξελιχθεί. Ευχαριστώ όχι μόνο αυτούς που θα λάβουν τα μετάλλια, αλλά όλους εσάς», είπε ο Πρύτανης απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, στην οποία παρέστησαν σχεδόν 200 εργαζόμενοι και καλεσμένοι, παρουσίαστηκε ο απολογισμός των δραστηριοτήτων του Πανεπιστημίου, καθώς η τωρινή διοίκηση του ιδρύματος συμπλήρωσε τέσσερα χρόνια θητείας. Επίσης η εκδήλωση περιελάμβανε παρουσίαση σύντομου μουσικού προγράμματος από καλλιτέχνες του Πανεπιστημίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων