25/07/2023 01/08/2023 Το Πρακτορείο «Ορθοδοξία» (ope.gr) αναμετέδωσε ζωντανά το απόγευμα της Παρασκευής 25 Ιουλίου 2023 τον Μεγάλο Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος επί τη μνήμη της Αγίας Οσιομάρτυρος Παρασκευής της Αθληφόρου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού, από τον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στο Αγρίνιο. Την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023, κατά...
25 Ιουλίου, 2023 - 20:35
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2023 - 16:38

Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Αγρινίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Αγρινίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Πρακτορείο «Ορθοδοξία» (ope.gr) αναμετέδωσε ζωντανά το απόγευμα της Παρασκευής 25 Ιουλίου 2023 τον Μεγάλο Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος επί τη μνήμη της Αγίας Οσιομάρτυρος Παρασκευής της Αθληφόρου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού, από τον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στο Αγρίνιο.

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023, κατά την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, οι ιερές ακολουθίες θα τελεσθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

7:00 Εόρτιος Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος.

19:30 Μεθέορτος Εσπερινός και Ιερά Παράκληση στην Αγία Παρασκευή.

Κατά τις ιερές ακολουθίες θα τίθεται προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών ιερό λείψανο που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων