19/03/2021 19/03/2021 Προς ενίσχυση των πιστών σε μια περίοδο πνευματικής προετοιμασίας για το Άγιο Πάσχα, το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ σε συνεργασία με το Διαδικτυακό Περιοδικό ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ μετέδωσαν ζωντανά την Ακολουθία των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο της εσπέρας 19 Μαρτίου από το Καθολικό της Ιεράς Μονής Αστερίου υπό του Αρχιμ. π. Αλεξίου Γιαννιού, ο οποίος...
19 Μαρτίου, 2021 - 16:55
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2021 - 18:42

Το πρώτο Χαίρε από την Ιερά Μονή Αστερίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Το πρώτο Χαίρε από την Ιερά Μονή Αστερίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Προς ενίσχυση των πιστών σε μια περίοδο πνευματικής προετοιμασίας για το Άγιο Πάσχα, το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ σε συνεργασία με το Διαδικτυακό Περιοδικό ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ μετέδωσαν ζωντανά την Ακολουθία των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο της εσπέρας 19 Μαρτίου από το Καθολικό της Ιεράς Μονής Αστερίου υπό του Αρχιμ. π. Αλεξίου Γιαννιού, ο οποίος κήρυξε τον θείον λόγο και ευχαρίστησε από καρδίας για την παρούσα διαδικτυακή αναμετάδοση προς το παγκόσμιο πλήρωμα της Εκκλησίας μας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

Τεχνική υποστήριξη: Μανώλης Δημελλάς – Ανδρέας Χαλκιόπουλος  

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων