05/03/2021 05/03/2021 Στο Πολεμικό Μουσείο δώρισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δύο αντίγραφα από τις ιστορικές σημαίες της οικογένειάς του.  Αναφέρει στην σχετική ανάρτησή του:  «Επισκέφθηκα το Πολεμικό Μουσείο και παρέδωσα αντίγραφα των δύο σημαιών της οικογένειάς μου. Η μία του Καπετάν Ζαχαριά Μπαρμπιτσιώτη (1759-1804) – σημαντικότατος κλέφτης που έβγαλε στην κλεφτουριά τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη-...
05 Μαρτίου, 2021 - 20:25
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2021 - 19:43

Δώρισε ιστορικές σημαίες ο Μ. Βαρβιτσιώτης στο Πολεμικό Μουσείο

Διαδώστε:
Δώρισε ιστορικές σημαίες ο Μ. Βαρβιτσιώτης στο Πολεμικό Μουσείο

Στο Πολεμικό Μουσείο δώρισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δύο αντίγραφα από τις ιστορικές σημαίες της οικογένειάς του. 

Αναφέρει στην σχετική ανάρτησή του: 

«Επισκέφθηκα το Πολεμικό Μουσείο και παρέδωσα αντίγραφα των δύο σημαιών της οικογένειάς μου. Η μία του Καπετάν Ζαχαριά Μπαρμπιτσιώτη (1759-1804) – σημαντικότατος κλέφτης που έβγαλε στην κλεφτουριά τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη- και η άλλη η Σημαία των Βαρβιτσιωτών.

Είχα την ευκαιρία να δω τις εργασίες αναβάθμισης του Μουσείου μετά την ανάληψη της Προεδρίας από τον φίλο και μύστη των πολεμικών μουσείων, Αναστάσιο Λιάσκο.

Τέλος, βρήκα ανάμεσα στα εκθέματα και τα όπλα που έχει δωρίσει ο πατέρας μου, Γιάννης Βαρβιτσιώτης, από την εποχή που ήταν Υπουργός Εθνικής Αμύνης.

Μόλις ανοίξουν και πάλι τα Μουσεία, αξίζει να κάνετε μία επίσκεψη και να δείτε ένα μέρος της Πολεμικής μας Ιστορίας.»

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων