23/09/2021 23/09/2021 Μικροί μαθητές από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την ζωή και το έργο του Ιωάννη Καποδίστρια στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, σήμερα Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021. Οι μικροί μαθητές συνοδευόμενοι, από την εκπαιδευτικό τους, την υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας κ. Ελένη Μάρα και την Πρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών του...
23 Σεπτεμβρίου, 2021 - 12:47
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2021 - 12:08

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με ηθοποιούς για τον Καποδίστρια στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με ηθοποιούς για τον Καποδίστρια στο Ναύπλιο

Μικροί μαθητές από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την ζωή και το έργο του Ιωάννη Καποδίστρια στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, σήμερα Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021.

Οι μικροί μαθητές συνοδευόμενοι, από την εκπαιδευτικό τους, την υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας κ. Ελένη Μάρα και την Πρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Ναυπλιέων κ. Μαρία Ράλλη, παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την παραγωγή του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με τη συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων “Ιωάννης Καποδίστριας: Στα βήματα ενός μεγάλου ηγέτη”.

Πρόκειται για ένα τρίπτυχο έκθεσης, εκπαιδευτικού προγράμματος και θεατρικού έργου – που γράφτηκε ειδικά με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Πρόκειται για συγγραφή πρωτότυπου θεατρικού κειμένου που αφορά στη ζωή και τη δράση του πρώτου ηγέτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων