30/03/2021 30/03/2021 Δεν έχει παρά να συγχαρεί κανείς τον μαθητή Χριστόδουλο Σπανό της Α΄ Γυμνασίου για την πρωτοποριακή προσωπική του δημιουργία που έγινε viral στο διαδίκτυο και αφορά την ιστορική μάχη της Αράχωβας (Νοέμβριος 1826), στα πλαίσια των Δράσεων για τα 200 χρόνια της Επανάστασης του 1821. Όπως δήλωσαν οι γονείς του, ο 12χρονος Χριστόδουλος φοιτά στα...
30 Μαρτίου, 2021 - 15:08
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2021 - 15:40

Ένας μαθητής ζωντάνεψε το ’21 για όλα τα παιδιά του κόσμου

Διαδώστε:
Ένας μαθητής ζωντάνεψε το ’21 για όλα τα παιδιά του κόσμου

Δεν έχει παρά να συγχαρεί κανείς τον μαθητή Χριστόδουλο Σπανό της Α΄ Γυμνασίου για την πρωτοποριακή προσωπική του δημιουργία που έγινε viral στο διαδίκτυο και αφορά την ιστορική μάχη της Αράχωβας (Νοέμβριος 1826), στα πλαίσια των Δράσεων για τα 200 χρόνια της Επανάστασης του 1821.

Όπως δήλωσαν οι γονείς του, ο 12χρονος Χριστόδουλος φοιτά στα Ελληνορθόδοξα Σχολεία “Ελληνική Παιδεία” από την τρυφερή ηλικία των 3 χρόνων και έχει γαλουχηθεί με τις αξίες και τα ιδανικά του σχολείου. Έχοντας αριστεύσει στις περσινές εξετάσεις των υποτροφιών για την εισαγωγή στο Γυμνάσιο καταφέρνει να συνδυάζει το πάθος για μελέτη με την δημιουργική ενασχόληση.

Η stop motion lego movie που έφτιαξε, συνεχίζει διαρκώς να ελκύει το ενδιαφέρον των παιδιών και μαζί τα δεκάδες δημοσιεύματα και τις συνεντεύξεις που έδωσε ο ίδιος.

Ευχόμαστε στο Χριστόδουλο να συνεχίσει να εμπνέεται, να δημιουργεί και να προβάλλει την Πατρίδα.

Δείτε την ταινία του Χριστόδουλου εδώ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων