15/01/2021 15/01/2021 Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, θα τελεστεί, την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων και υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών, στο πλαίσιο του προγράμματος των Συνοδικών και Περιφερειακών Εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 όπως ανακοίνωσε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας...
15 Ιανουαρίου, 2021 - 13:32
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2021 - 13:29

Πανηγυρική εκδήλωση με θέμα «Προεπαναστατικά κινήματα» στην Λαμία

Διαδώστε:
Πανηγυρική εκδήλωση με θέμα «Προεπαναστατικά κινήματα» στην Λαμία

Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, θα τελεστεί, την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων και υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών, στο πλαίσιο του προγράμματος των Συνοδικών και Περιφερειακών Εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 όπως ανακοίνωσε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος. 

Ακολούθως, θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Γαλανέικων πανηγυρική εκδήλωση με θέμα «Προεπαναστατικά κινήματα».

«Οι ως άνω λατρευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις θα αναμεταδίδονται απευθείας από τον τηλεοπτικό σταθμό Star Κεντρικής Ελλάδας, από το κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως στο YouTube, από την ιστοσελίδα www.imfth.gr, καθώς και από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στους 89,4 Fm. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον διαδικτυακό ιστότοπο www.ekklisia1821.gr καθώς και τους αντίστοιχους λογαριασμούς στο Facebook, στο Instagram, στο YouTube και στο Twitter, που η Εκκλησία της Ελλάδος ειδικώς δημιούργησε για το σύνολο των επετειακών δράσεων», αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων