13/03/2021 13/03/2021 Ο δήμαρχος Καλαβρύτων παρέδωσε και παρουσίασε το πρόγραμμα για τις επετειακές εκδηλώσεις των 200 χρόνων από την έναρξη του αγώνα για την ελευθερία με όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου, φωτογραφικό υλικό και την πρόσκληση του Δημάρχου στον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής της Αγίας Λαύρας.  Συγκεκριμένα, την Παρασκευή το απόγευμα ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος συνοδευόμενος από...
13 Μαρτίου, 2021 - 11:41
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2021 - 13:49

Παραδόθηκε το πρόγραμμα εκδηλώσεων στον Ηγούμενο της Ι. Μονής Αγίας Λαύρας

Διαδώστε:
Παραδόθηκε το πρόγραμμα εκδηλώσεων στον Ηγούμενο της Ι. Μονής Αγίας Λαύρας

Ο δήμαρχος Καλαβρύτων παρέδωσε και παρουσίασε το πρόγραμμα για τις επετειακές εκδηλώσεις των 200 χρόνων από την έναρξη του αγώνα για την ελευθερία με όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου, φωτογραφικό υλικό και την πρόσκληση του Δημάρχου στον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής της Αγίας Λαύρας. 

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή το απόγευμα ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νασιώτη, επισκέφθηκαν την ιστορική Ιερά Μονή της Αγίας Λαύρας για να παραδώσουν ιδιοχείρως και εμβληματικά την πρώτη πρόσκληση στον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής γέροντα Ευσέβιο.

Οι εκδηλώσεις του Μαρτίου λόγω των μέτρων προστασίας από την πανδημία, θα πραγματοποιηθούν χωρίς την παρουσία κόσμου, ωστόσο το πρόγραμμα βγήκε όπως θα έπρεπε με όλες τις εκδηλώσεις σε μια χρονιά εμβληματική αφού γιορτάζουμε τα 200 χρόνια από την εθνική μας Παλιγγενεσία.

Υπενθυμίζεται ότι μπορείτε να δείτε σε απευθείας σύνδεση την αναπαράσταση της ορκωμοσίας των αγωνιστών για την κήρυξη της Επανάστασης του 1821 από το διαδικτυακό περιοδικό Πεμπτουσία (www.pemptousia.gr) και το Διεθνές Πρακτορείο Ορθοδοξία (www.ope.gr) την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 στις 19:30. 

Αναπαράσταση ορκωμοσίας των αγωνιστών της Επανάστασης 1821

Το πρόγραμμα των επετειακών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από το 1821:

πηγή: www.kalavrytanews.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων