16/01/2019 16/01/2019 Εν όψει της εορτής της αναμνήσεως του θαύματος της εικόνας Παναγίας της Παραμυθίας, όπου φυλάσσεται στον Ιερό Ναό αντίγραφο της θαυματουργού εικόνας, προερχόμενο από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, θα τελεσθεί, κατά την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, από 9:30 έως 1:00 μετά τα μεσάνυκτα, κατανυκτική ιερά αγρυπνία εις τον Ιερόν Ναόν Αγίου Δημητρίου...
Ενορίες : Αγίου Δημητρίου Ομωνύμου Δήμου
16 Ιανουαρίου, 2019 - 22:51

Άγιος Δημήτριος Αττικής: Ιερά αγρυπνία επί της Παναγίας Παραμυθίας

Διαδώστε:
Άγιος Δημήτριος Αττικής: Ιερά αγρυπνία επί της Παναγίας Παραμυθίας

Εν όψει της εορτής της αναμνήσεως του θαύματος της εικόνας Παναγίας της Παραμυθίας, όπου φυλάσσεται στον Ιερό Ναό αντίγραφο της θαυματουργού εικόνας, προερχόμενο από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, θα τελεσθεί, κατά την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, από 9:30 έως 1:00 μετά τα μεσάνυκτα, κατανυκτική ιερά αγρυπνία εις τον Ιερόν Ναόν Αγίου Δημητρίου Ομωνύμου Δήμου Αττικής.

Λειτουργός και ομιλητής θα είναι ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Γέροντας Εφραίμ, Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους.

Θα ψάλλει πολυμελής βυζαντινός χορός “οι Μαΐστορες της Ψαλτικής Τέχνης” υπό τη διεύθυνση του Καθηγητού του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Αχιλλέα Χαλδαιάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων