28/11/2018 28/11/2018 Με επιτυχία υλοποιήθηκε το ενημερωτικό σεμινάριο “Βασική Υποστήριξη Ζωής με Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή” στην αίθουσα “Κατακόμβη” του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Λαρίσης, όπου πραγματοποιείτε το Φροντιστήριο Κατηχητών της Ιεράς Μητροπόλεως μας. Οι συμμετέχοντες Κατηχητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον τρόπο αναγνώρισης – εκτίμησης και αντιμετώπισης της καρδιακής ανακοπής σε ενήλικες και παιδιά....
Ενορίες : Αγίου Νικολάου Λαρίσης
28 Νοεμβρίου, 2018 - 13:19

Ενημερωτικό σεμινάριο στον Αγ. Νικόλαο Λαρίσης

Διαδώστε:
Ενημερωτικό σεμινάριο στον Αγ. Νικόλαο Λαρίσης

Με επιτυχία υλοποιήθηκε το ενημερωτικό σεμινάριο “Βασική Υποστήριξη Ζωής με Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή” στην αίθουσα “Κατακόμβη” του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Λαρίσης, όπου πραγματοποιείτε το Φροντιστήριο Κατηχητών της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Οι συμμετέχοντες Κατηχητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον τρόπο αναγνώρισης – εκτίμησης και αντιμετώπισης της καρδιακής ανακοπής σε ενήλικες και παιδιά.
Επίσης τους δόθηκε η δυνατότητα να κάνουν πρακτική εξάσκηση σε εκπαιδευτικά προπλάσματα (κούκλες) για να διαπιστώσουν την ευκολία αντιμετώπισης της καρδιακής ανακοπής με την εφαρμογή ΚΑΡΠΑ.

Ευχαριστούμε θερμά το Γραφείο Νεότητας Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου για την πρόσκληση και ιδιαίτερα την κ. Παπαγεωργίου Νικολέτα για τη συνεργασία και την άψογη οργάνωση.

Επίσης ευχαριστούμε τους πιστοποιημένους Εκπαιδευτές της ΕΟΔΥΑ για την καθοριστική παρουσία και συμμετοχή τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων