22/01/2019 22/01/2019 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου  το απόγευμα η Εκδήλωση  κοπής της Αγιοβασιλόπιτας στην Ενορία της Αγίας Σοφίας Λαμίας. Πολλοί ήταν οι πιστοί που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και προσήλθαν στον φιλόξενο ενοριακό πνευματικό κέντρο. Ανάμεσά τους ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης και η κ. Ηρώ Μπογδάνου πρόεδρος του συλλόγου «ο Άγιος...
Ενορίες : Αγίας Σοφίας Λαμίας
22 Ιανουαρίου, 2019 - 15:10
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2019 - 14:50

Κοπή Βασιλόπιτας στην Αγία Σοφία Λαμίας

Διαδώστε:
Κοπή Βασιλόπιτας στην Αγία Σοφία Λαμίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου  το απόγευμα η Εκδήλωση  κοπής της Αγιοβασιλόπιτας στην Ενορία της Αγίας Σοφίας Λαμίας. Πολλοί ήταν οι πιστοί που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και προσήλθαν στον φιλόξενο ενοριακό πνευματικό κέντρο. Ανάμεσά τους ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης και η κ. Ηρώ Μπογδάνου πρόεδρος του συλλόγου «ο Άγιος Ηρωδίων» με μέλη του Συλλόγου. Αρχικά ο Προϊστάμενος της Ενορίας π. Χρήστος Τσιλοφύτης ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα και καλωσόρισε τους παρευρισκομένους ευχαριστώντας τους εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου για την παρουσία τους καθώς και για την ενίσχυση στο έργο της αποπερατώσεως των εργασιών του Ναού, ευχόμενος πλουσία τη χάρη της Αγίας Σοφίας στη ζωή τους . Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το διάστημα ολοκληρώνονται τα εξωτερικά επιχρίσματα του Ναού.  Ακολούθως το  τμήμα παραδοσιακών χορών της Ενορίας παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς από διάφορα μέρη της Ελλάδος και τέλος πραγματοποιήθηκε δωροκλήρωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων