26/12/2018 26/12/2018 Το φιλανθρωπικό έργο της ενορίας Αγίου Δημητρίου Ομωνύμου Δήμου δεν περιορίζεται μόνο στο κέντρο ενοριακής αγάπης και τις πολύπλευρες δράσεις του εντός ενορίας, αλλά επεκτείνεται και σε φιλανθρωπικές εξορμήσεις σε ιδρύματα, νοσοκομεία και φυλακές.     Ενόψει των Χριστουγέννων, έγινε επίσκεψη και παράδοση στο κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης παίδων Βούλας (ΠΙΚΠΑ) μεγάλης ποσότητας ειδών ρουχισμού,...
Ενορίες : Αγίου Δημητρίου Ομωνύμου Δήμου
26 Δεκεμβρίου, 2018 - 21:12
Τελευταία ενημέρωση: 26/12/2018 - 21:17

Ο Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αττικής επισκέφθηκε το ΠΙΚΠΑ

Διαδώστε:
Ο Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αττικής επισκέφθηκε το ΠΙΚΠΑ

Το φιλανθρωπικό έργο της ενορίας Αγίου Δημητρίου Ομωνύμου Δήμου δεν περιορίζεται μόνο στο κέντρο ενοριακής αγάπης και τις πολύπλευρες δράσεις του εντός ενορίας, αλλά επεκτείνεται και σε φιλανθρωπικές εξορμήσεις σε ιδρύματα, νοσοκομεία και φυλακές.

 

 

Ενόψει των Χριστουγέννων, έγινε επίσκεψη και παράδοση στο κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης παίδων Βούλας (ΠΙΚΠΑ) μεγάλης ποσότητας ειδών ρουχισμού, τα οποία αγοράστηκαν από μεγάλες βιοτεχνίες ενδυμάτων με έξοδα του ενοριακού φιλόπτωχου ταμείου και παραδόθηκαν από τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου στην Γεν. Διευθύντρια κέντρου αποθεραπείας και αποκατάστασης παίδων Βούλας (ΠΙΚΠΑ), κ. Γερογιάννη, και τον Υπεύθυνο τροφοδοσίας κύριο Σλάμκα, κατά τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018.

 

 

Επίσης, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού παρέδωσε στον εφημέριο του καταστήματος κράτησης γυναικείων φυλακών Θήβας στην περιοχή ελαιώνα Βοιωτίας π. Γεώργιο Μπάμπο ενός σεβαστού οικονομικού ποσού για την αποφυλάκιση κρατουμένων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων