15/11/2018 15/11/2018 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018, το 1ο μέρος του τριήμερου σεμιναρίου, στο κατάμεστο Πνευματικό κέντρο της Ενορίας της Αγίας Παρασκευής, Νέας Άμπλιανης Λαμίας, με θέμα: «Μαθαίνω να ζυμώνω πρόσφορο, σύμφωνα με την τάξη της Εκκλησίας μας» Ολοκληρώθηκε έτσι το θεωρητικό μέρος με προβολή διαφανειών όλης της διαδικασίας προετοιμασίας και παρασκευής πρόσφορου....
Ενορίες : Αγίας Παρασκευής Νέας Άμπλιανης Λαμίας
15 Νοεμβρίου, 2018 - 13:25
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2018 - 13:27

Σεμινάριο παρασκευής πρόσφορου στην Αγ. Παρασκευή Λαμίας

Διαδώστε:
Σεμινάριο παρασκευής πρόσφορου στην Αγ. Παρασκευή Λαμίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018, το 1ο μέρος του τριήμερου σεμιναρίου, στο κατάμεστο Πνευματικό κέντρο της Ενορίας της Αγίας Παρασκευής, Νέας Άμπλιανης Λαμίας, με θέμα: «Μαθαίνω να ζυμώνω πρόσφορο, σύμφωνα με την τάξη της Εκκλησίας μας»

Ολοκληρώθηκε έτσι το θεωρητικό μέρος με προβολή διαφανειών όλης της διαδικασίας προετοιμασίας και παρασκευής πρόσφορου.

Το 2ο μέρος του σεμιναρίου, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018, ώρα 6:15 μμ. στον ίδιο χώρο και θα είναι πρακτικό – βιωματικό και θα αφορά την προετοιμασία, το ανάπιασμα του προζυμιού, ζύμωμα πρόσφορου, ανάλυση και εξήγηση όλων των σταδίων της διαδικασίας παρασκευής πρόσφορου.

Το 3ο μέρος του σεμιναρίου θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018, ώρα 6:15 μμ. με πρακτική εξάσκηση – ζύμωμα από τους ενδιαφερόμενους και με καθοδήγηση στην όλη διαδικασία της προετοιμασίας και της παρασκευής του πρόσφορου.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου, την παρουσία και πνευματική καθοδήγηση των Εφημερίων του Ναού και την πρόθυμη συμβολή του κ. Κωνσταντίνου Τσαπάρα, συνταξιούχου εκπαιδευτικού και απευθύνεται κυρίως σε νέες, νέους και όχι μόνο, συμπολίτες μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων