09/12/2018 09/12/2018 Όπως και κάθε χρόνο, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ομωνύμου Δήμου, θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία επί της εορτής του Αγίου Διονυσίου του Ζακυνθινού Αρχιεπισκόπου Αιγίνης, η οποία θα εκκινήσει κατά τις 16 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 20.30 της εσπέρας. Ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού, Αρχιμ. π. Διονύσιος Κατερίνας άγει τα ονομαστήρια του, οπότε και το...
Ενορίες : Αγίας Παρασκευής Ομωνύμου Δήμου
09 Δεκεμβρίου, 2018 - 16:19
Τελευταία ενημέρωση: 09/12/2018 - 16:24

Αγρυπνία και ονομαστήρια Αρχιμ. π. Διονυσίου Κατερίνα

Διαδώστε:
Αγρυπνία και ονομαστήρια Αρχιμ. π. Διονυσίου Κατερίνα

Όπως και κάθε χρόνο, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ομωνύμου Δήμου, θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία επί της εορτής του Αγίου Διονυσίου του Ζακυνθινού Αρχιεπισκόπου Αιγίνης, η οποία θα εκκινήσει κατά τις 16 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 20.30 της εσπέρας. Ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού, Αρχιμ. π. Διονύσιος Κατερίνας άγει τα ονομαστήρια του, οπότε και το ευσεβές πλήρωμα του Δήμου Αγίας Παρασκευής αναμένεται να σπεύσει για να τον ασπασθεί εγκαρδίως.

Είναι γνωστό, ότι π. Διονύσιος αποτέλεσε ένα από τα εγκαρδιότερα “πνευματικά τέκνα” του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, στενός ακόλουθος του ήδη από τα χρόνια του Βόλου και μετέπειτα εκ των στενοτέρων συνεργατών του, καθόλην τη διάρκεια της σεπτής Αρχιεπισκοπείας του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων