14/12/2018 14/12/2018 Η Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανακοινώνει ότι την προσεχή Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη σύναξη της Διακονίας Στηρίξεως Γυναικών «Παναγία η Παραμυθία» στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Αγρινίου. Ομιλητής θα είναι ο αιδεσιμολογιώτατος πρωτοπρ. Δημήτριος Πατσιαλός, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Νεαπόλεως Αγρινίου. Θα αναπτύξει το...
Ενορίες : Αγίας Τριάδος Αγρινίου
14 Δεκεμβρίου, 2018 - 19:31

Αγρίνιο: «Ελπίδα και δύναμη από τη Φάτνη της Βηθλεέμ»

Διαδώστε:
Αγρίνιο: «Ελπίδα και δύναμη από τη Φάτνη της Βηθλεέμ»

Η Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανακοινώνει ότι την προσεχή Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη σύναξη της Διακονίας Στηρίξεως Γυναικών «Παναγία η Παραμυθία» στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Αγρινίου.

Ομιλητής θα είναι ο αιδεσιμολογιώτατος πρωτοπρ. Δημήτριος Πατσιαλός, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Νεαπόλεως Αγρινίου. Θα αναπτύξει το θέμα: «Ελπίδα και δύναμη από τη Φάτνη της Βηθλεέμ». Θα ακολουθήσει διάλογος επί του θέματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων