08/10/2018 12/10/2018 Την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 στον Ενοριακό Ιερό Ναό της Μεταμορφωσέως του Σωτήρος Βύρωνος ετελέσθη Ιερά Αγρυπνία προς τιμήν του Αποστόλου Θωμά, υπό του Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής, Αρχιμ. π. Μακαρίου Παναγοπούλου.ερό Ναό της Μεταμορφωσέως του Σωτήρος Βύρωνος Νωρίτερα τελέστηκε ο εόρτιος Εσπερινός προεξάρχοντος του Πανοσιολογιότατου Αρχιμ. π. Καλλίνικου Νικολάου, Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως...
Ενορίες : Μεταμόρφωση του Σωτήρος Βύρωνος
08 Οκτωβρίου, 2018 - 10:08
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2018 - 10:54

Αγρυπνία προς τιμήν του Απ. Θωμά στο Βύρωνα

Διαδώστε:
Αγρυπνία προς τιμήν του Απ. Θωμά στο Βύρωνα

Την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 στον Ενοριακό Ιερό Ναό της Μεταμορφωσέως του Σωτήρος Βύρωνος ετελέσθη Ιερά Αγρυπνία προς τιμήν του Αποστόλου Θωμά, υπό του Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής, Αρχιμ. π. Μακαρίου Παναγοπούλου.ερό Ναό της Μεταμορφωσέως του Σωτήρος Βύρωνος

Νωρίτερα τελέστηκε ο εόρτιος Εσπερινός προεξάρχοντος του Πανοσιολογιότατου Αρχιμ. π. Καλλίνικου Νικολάου, Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής.

Στον Ναό τίθενται σε προσκύνηση τα Ιερά Λείψανα των Νεοφανών Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης. Καθημερινά μέχρι και την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, ημέρα κατά την οποία θα αναχωρήσουν τα Ιερά Λείψανα των θαυματουργών Αγίων, ο Ιερός Ναός παραμένει ανοικτός από τις 7:00 το πρωί μέχρι το απόγευμα και ώρα 9:00 όπου τελούνται Ιερές Ακολουθίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων