17/12/2018 17/12/2018 Επίσκεψη αγάπης εν’ όψει της Εορτής των Χριστουγέννων δέχθηκαν οι τρόφιμοι και το προσωπικό του Ιδρύματος « Μέριμνα Γήρατος Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα Σπερχειάδος», της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και πιστούς της Ενορίας του Αγίου Νικολάου Υπάτης. Ο Προϊστάμενος του Ναού π. Δημήτριος Καραγιάννης και οι πιστοί προσέφεραν τρόφιμα για τις ανάγκες...
Ενορίες : Αγίου Νικολάου Υπάτης
17 Δεκεμβρίου, 2018 - 19:41

Επίσκεψη αγάπης στο Γηροκομείο Σπερχειάδας

Διαδώστε:
Επίσκεψη αγάπης στο Γηροκομείο Σπερχειάδας

Επίσκεψη αγάπης εν’ όψει της Εορτής των Χριστουγέννων δέχθηκαν οι τρόφιμοι και το προσωπικό του Ιδρύματος « Μέριμνα Γήρατος Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα Σπερχειάδος», της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και πιστούς της Ενορίας του Αγίου Νικολάου Υπάτης.

Ο Προϊστάμενος του Ναού π. Δημήτριος Καραγιάννης και οι πιστοί προσέφεραν τρόφιμα για τις ανάγκες των τροφίμων και έγιναν δεκτοί με εγκαρδιότητα από τον Διευθυντή του Γηροκομείου κ. Αθανάσιο Καραμέρη και το προσωπικό, οι οποίοι μαζί με τις ευχαριστίες τους, προσέφεραν κέρασμα στο σαλόνι του Ιδρύματος, κατά την διάρκεια του οποίου, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία για αρκετή ώρα να συντροφεύσουν τους γέροντες και να μιλήσουν για διάφορα θέματα, ανταλλάσοντας συνάμα εόρτιες ευχές για καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα και καλή χρονιά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων