12/11/2018 12/11/2018 Τα παιδιά των Κατηχητικών Ομάδων των Ιερών Ναών Γενέσεως της Θεοτόκου Χρούσσων και Ταξιαρχών Ερμούπολης, επιθυμώντας να γνωρίσουν τους Αγίους-Προστάτες Υπηρεσιών και επαγγελματικών Συντεχνιών της Σύρου, συνοδευόμενα από τους γονείς τους και τον Υπεύθυνο των Κατηχητικών Ομάδων Σύρου Αρχιμ. Νικόλαο Γαβαλλά, επισκέφθηκαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σύρου το Σάββατο, 10 Νοεμβρίου, 2018. Αφού προσκύνησαν το μικρό...
Ενορίες : Ιερός Ναός Γενέσεως της Θεοτόκου Χρούσσων Σύρου, Ιερός Ναός Ταξιαρχών Ερμουπόλεως Σύρου
12 Νοεμβρίου, 2018 - 17:57
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2018 - 18:06

Επίσκεψη κατηχητικών ομάδων στην Πυροσβεστική Σύρου

Διαδώστε:
Επίσκεψη κατηχητικών ομάδων στην Πυροσβεστική Σύρου

Τα παιδιά των Κατηχητικών Ομάδων των Ιερών Ναών Γενέσεως της Θεοτόκου Χρούσσων και Ταξιαρχών Ερμούπολης, επιθυμώντας να γνωρίσουν τους Αγίους-Προστάτες Υπηρεσιών και επαγγελματικών Συντεχνιών της Σύρου, συνοδευόμενα από τους γονείς τους και τον Υπεύθυνο των Κατηχητικών Ομάδων Σύρου Αρχιμ. Νικόλαο Γαβαλλά, επισκέφθηκαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σύρου το Σάββατο, 10 Νοεμβρίου, 2018.

Αφού προσκύνησαν το μικρό προσκυνητάρι των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος, Αγίων Τριών Παίδων εν τη καμίνω, Ανανία, Μισαήλ και Αζαρία, άναψαν το καντήλι και προσευχήθηκαν, η Κατηχήτρια κα Ειρήνη Ξαγοράρη τους μίλησε για τη ζωή τους και τη θαυματουργική διάσωσή τους από την κάμινο του πυρός.

Στη συνέχεια, τους υπεδέχθη ο Προϊστάμενος των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Σύρου κ. Μαρουδιάς, ο οποίος τους ξενάγησε στο χώρο της Πυροσβεστικής και τους μίλησε για το έργο και την προσφορά των Πυροσβεστών στην κοινωνία και τους πολίτες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων