12/11/2018 12/11/2018 Η Παναγία η Μηλεσιώτισσα σας περιμένει για να δώσει την ευλογία της από τα άχραντα χέρια της που αναβλύζουν άγιο μύρο. Να προσκυνήσετε την θαυματουργή εικόνα της, να την παρακαλέσετε για κάθε τι που σας απασχολεί. Η Πλατυτέρα των ουρανών ,θα ανοίξει την αγκαλιά της όπως κάνει πάντα για να σας παρηγορήσει, και να σας...
Ενορίες : Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Μηλεσίου Αττικής
12 Νοεμβρίου, 2018 - 18:36
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2018 - 18:38

Τα Εισόδια της Θεοτόκου στον Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Μηλεσίου Αττικής

Διαδώστε:
Τα Εισόδια της Θεοτόκου στον Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Μηλεσίου Αττικής

Η Παναγία η Μηλεσιώτισσα σας περιμένει για να δώσει την ευλογία της από τα άχραντα χέρια της που αναβλύζουν άγιο μύρο. Να προσκυνήσετε την θαυματουργή εικόνα της, να την παρακαλέσετε για κάθε τι που σας απασχολεί. Η Πλατυτέρα των ουρανών ,θα ανοίξει την αγκαλιά της όπως κάνει πάντα για να σας παρηγορήσει, και να σας δώσει το θαύμα που καρτεράτε. Είναι πάντα εδώ για όλους εμάς με την άκτιστη αγάπη της. Θα λάβετε όπως κάθε χρόνο το άγιο μύρο που αναβλύζει από τα χέρια της, για να απαλύνει τον πόνο σας και να σας προσφέρει προστασία σε εσάς και τις οικογένειες σας.

Δείτε το πρόγραμμα της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Μηλεσίου Αττικής:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων