19/09/2018 11/10/2018 Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου αναμένεται η θεμελίωση του Ιερού Ναού Αγίας Ερμιόνης στο «Ίδρυμα Αργύρη Πετρή – Στέγη Γερόντων Στυλίδος», από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικόλαο, παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, των Αρχόντων , του Ιερού κλήρου και των ευσεβών χριστιανών. Προσκαλούνται οι πιστοί όπως τιμήσουν με την παρουσία τους το έργο,...
19 Σεπτεμβρίου, 2018 - 10:09
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 11:10

Θεμελιώνεται ο Ναός της Αγίας Ερμιόνης στο Γηροκομείο Στυλίδος

Διαδώστε:
Θεμελιώνεται ο Ναός της Αγίας Ερμιόνης στο Γηροκομείο Στυλίδος

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου αναμένεται η θεμελίωση του Ιερού Ναού Αγίας Ερμιόνης στο «Ίδρυμα Αργύρη Πετρή – Στέγη Γερόντων Στυλίδος», από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικόλαο, παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, των Αρχόντων , του Ιερού κλήρου και των ευσεβών χριστιανών.

Προσκαλούνται οι πιστοί όπως τιμήσουν με την παρουσία τους το έργο, το οποίο με περισσή αγάπη προσφέρει η τοπική μας Εκκλησία στην περίθαλψη των ηλικιωμένων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων