24/10/2018 24/10/2018 Με τη Χάρη και την ευλογία του Θεού συνεχίζονται για όγδοη ημέρα οι εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος, με την επωνυμία «ΙΣΤ’ ΔΗΜΗΤΡΙΑ». Το εσπέρας της Τρίτης 23η Οκτωβρίου μετά το πέρας του Εσπερινού και της Ιεράς Παρακλήσεως στην Παναγία την Γιάτρισσα, ο Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Βαρνάβας...
Ενορίες : Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας
24 Οκτωβρίου, 2018 - 8:55

“Η Υπεραγία Θεοτόκος ως Πρότυπο Χριστιανικής Ζωής”

Διαδώστε:
“Η Υπεραγία Θεοτόκος ως Πρότυπο Χριστιανικής Ζωής”

Με τη Χάρη και την ευλογία του Θεού συνεχίζονται για όγδοη ημέρα οι εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος, με την επωνυμία «ΙΣΤ’ ΔΗΜΗΤΡΙΑ».

Το εσπέρας της Τρίτης 23η Οκτωβρίου μετά το πέρας του Εσπερινού και της Ιεράς Παρακλήσεως στην Παναγία την Γιάτρισσα, ο Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Βαρνάβας Θεοχάρης, προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου Γκύζη και Γραμματέας της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Λειτουργικής Αναγεννήσεως, της Ιερά Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, μίλησε εύγλωττα στους πολυπληθείς πιστούς που κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό με κύριο θέμα «Η Υπεραγία Θεοτόκος, ως πρότυπο της χριστιανικής ζωής».

Ο ενοριακός Ναός του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος, παραμένει καθημερινά ανοικτός από τις 7:00 το πρωί έως τις 10:00 το βραδύ, όπου τελούνται Ιερές Ακολουθίες και πνευματικές ομιλίες.

Στο πλαίσο των εορταστικών εκδηλώσεων με την επωνυμία «ΙΣΤ’ ΔΗΜΗΤΡΙΑ» τίθενται προς προσκύνηση η θαυματουργός Εικόνα της Παναγίας της Γιάτρισσας, η οποία φυλάσσεται στον ομώνυμο προσκυνηματικό ιερό ναό, Γενεσίου της Θεοτόκου Λουτρακίου, της Αποστολικής Μητροπόλεως Κορίνθου, Ιερό Λείψανο του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου και Ιερό Λείψανο του Αγίου Αμφιλοχίου της Πάτμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων