22/01/2019 22/01/2019 Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στην αίθουσα κάτωθεν του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ν. Χαλκηδόνας σε οικογενειακή ατμόσφαιρα, τελέσθηκε η Ευλογία της Αγιοβασιλειόπιτας της Ενορίας  από τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού μας και Αρχιερατικό Επίτροπο Περιφέρειας π. Χρύσανθου Καρατζαφέρη και του συνεφημέριου π. Δημητρίου Λουκίσσα. Μετά την τελετή...
Ενορίες : Ευαγγελισμού Θεοτόκου Ν. Χαλκηδόνος
22 Ιανουαρίου, 2019 - 14:11

Κοπή Βασιλόπιτας στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού Θεοτόκου Ν. Χαλκηδόνος

Διαδώστε:
Κοπή Βασιλόπιτας στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού Θεοτόκου Ν. Χαλκηδόνος

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στην αίθουσα κάτωθεν του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ν. Χαλκηδόνας σε οικογενειακή ατμόσφαιρα, τελέσθηκε η Ευλογία της Αγιοβασιλειόπιτας της Ενορίας  από τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού μας και Αρχιερατικό Επίτροπο Περιφέρειας π. Χρύσανθου Καρατζαφέρη και του συνεφημέριου π. Δημητρίου Λουκίσσα. Μετά την τελετή οι ιερείς ευχαρίστησαν τους ενορίτες και τους φίλους της ενορίας για την προσφορά τους, που είχε σαν αποτέλεσμα την ολοκλήρωση σχεδόν των εργασιών της αίθουσας εκδηλώσεων του ναού. Στη συνέχεια προσφέρθηκε τσάι και εδέσματα από τις κυρίες της ενορίας μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων