04/10/2018 12/10/2018 Εορτάστηκε την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018 η μνήμη των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στο πανέμορφο παρεκκλήσι, στο Κλιμάκι της ενορίας Μίστρου Διρφύων, όπου και ετελέσθη ο Όρθρος, η Αρτοκλασία και η Θεία Λειτουργία, στην οποία ιερούργησε ο Πρεσβ. Βασίλειος Μπισμπιρούλας, εφημέριος Πούρνου, ενώ παρέστη συμπροσευχόμενος και ο Πρεσβ. Γεράσιμος Βασιλόπουλος, εφημέριος Θεολόγου και τοποτηρητής Μίστρου,...
Ενορίες : Ι.Ν. Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης Κλιμάκι Διρφύων
04 Οκτωβρίου, 2018 - 8:48
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2018 - 11:14

Εορτή Αγ. Κυπριανού και Ιουστίνης στο Κλιμάκι

Διαδώστε:
Εορτή Αγ. Κυπριανού και Ιουστίνης στο Κλιμάκι

Εορτάστηκε την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018 η μνήμη των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στο πανέμορφο παρεκκλήσι, στο Κλιμάκι της ενορίας Μίστρου Διρφύων, όπου και ετελέσθη ο Όρθρος, η Αρτοκλασία και η Θεία Λειτουργία, στην οποία ιερούργησε ο Πρεσβ. Βασίλειος Μπισμπιρούλας, εφημέριος Πούρνου, ενώ παρέστη συμπροσευχόμενος και ο Πρεσβ. Γεράσιμος Βασιλόπουλος, εφημέριος Θεολόγου και τοποτηρητής Μίστρου, με την παρουσία των πιστών της ενορίας, οι οποίοι προσήλθαν να τιμήσουν την εορτή των Αγίων.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Πετρογιάννης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων