09/01/2019 09/01/2019 Μετατίθεται ο αγιασμός των θυρανοιξίων του ανακαινισθέντος παλαιού ναού των Αγ. Αναργύρων Πευκακίων Αγ. Παρασκευής, ο οποίος είχε ορισθεί για τις 12 Ιανουαρίου 2019, παρουσίᾳ του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερωνύμου, για άλλη ημερομηνία, η οποία και θα ανακοινωθεί μόλις οριστικοποιηθεί. Την ίδια ημέρα, θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια της προτομής του μακαριστού...
Ενορίες : Παρεκκλήσιον Αγίων Αναργύρων Πευκακίων Αγίας Παρασκευής
09 Ιανουαρίου, 2019 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2019 - 16:02

Μετατίθεται ο αγιασμός των θυρανοιξίων Ναού Αγ. Αναργύρων Αγ. Παρασκευής

Διαδώστε:
Μετατίθεται ο αγιασμός των θυρανοιξίων Ναού Αγ. Αναργύρων Αγ. Παρασκευής

Μετατίθεται ο αγιασμός των θυρανοιξίων του ανακαινισθέντος παλαιού ναού των Αγ. Αναργύρων Πευκακίων Αγ. Παρασκευής, ο οποίος είχε ορισθεί για τις 12 Ιανουαρίου 2019, παρουσίᾳ του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερωνύμου, για άλλη ημερομηνία, η οποία και θα ανακοινωθεί μόλις οριστικοποιηθεί.

Την ίδια ημέρα, θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια της προτομής του μακαριστού π. Αντωνίου Αλεβιζοπούλου, καθώς και της πλάκας που θα αναφέρεται η οδός που έλαβε το όνομά του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων