11/12/2018 12/12/2018 Ομιλία με θέμα «Ο Γέρων Εφραίμ ο Κατουνακιώτης: Βίος και Λόγοι» θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018, στις 6 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Καλλιθέας Αιγίου από τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Ευάγγελο Παπανικολάου, έγγαμο Κληρικό, ιεραπόστολο, ιατρό και εφημέριο της Ιεράς Μητροπόλεως Καμερούν του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας. Σκοπός της ομιλίας είναι να γνωρίσει ο...
Ενορίες : Άγιος Ιωάννης Καλλιθέας Αιγίου
11 Δεκεμβρίου, 2018 - 16:22
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2018 - 0:32

Ομιλία του π. Ευαγγέλου Παπανικολάου στον Αγ. Ιωάννη Καλλιθέας Αιγίου στις 15/12

Διαδώστε:
Ομιλία του π. Ευαγγέλου Παπανικολάου στον Αγ. Ιωάννη Καλλιθέας Αιγίου στις 15/12

Ομιλία με θέμα «Ο Γέρων Εφραίμ ο Κατουνακιώτης: Βίος και Λόγοι» θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018, στις 6 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Καλλιθέας Αιγίου από τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Ευάγγελο Παπανικολάου, έγγαμο Κληρικό, ιεραπόστολο, ιατρό και εφημέριο της Ιεράς Μητροπόλεως Καμερούν του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας. Σκοπός της ομιλίας είναι να γνωρίσει ο κόσμος έναν από τους σύγχρονους Πατέρες της Εκκλησίας που οδήγησαν με το βίο και τους λόγους τους χιλιάδες ψυχές στον Ιησού Χριστό.

Στους καιρούς της σύγχυσης, της ακαταστασίας και του σκότους, η γνώση της ζωής και των λόγων των σύγχρονων Πατέρων και Αγίων οι οποίοι εφάρμοσαν και βίωσαν σε απόλυτο βαθμό το Ευαγγέλιο και τις διδαχές των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας, αποτελούν τον φάρο και την πνευματική πυξίδα για την πορεία μας σε αυτή τη ζωή. Στους λόγους αυτών των ανθρώπων μπορούμε να βρούμε απαντήσεις για δικά μας προβλήματα, αδιέξοδα και απορίες.

Μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσει συζήτηση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων