07/01/2019 07/01/2019 Τη μνήμη του Οσίου Σεραφείμ του Σαρώφ πανηγύρισε η ενορία του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας στο ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο. Την Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2019, το απόγευμα, εψάλλη ο μέγας πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας από τους Ιερείς της ενορίας.       Την Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου, κυριώνυμο ημέρα της εορτής, τελέστηκε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του...
Ενορίες : Αγίου Νικολάου Σιάτιστας
07 Ιανουαρίου, 2019 - 10:56
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2019 - 10:57

Πανήγυρις Οσίου Σεραφείμ Σαρώφ στη Σιάτιστα (φώτο)

Διαδώστε:
Πανήγυρις Οσίου Σεραφείμ Σαρώφ στη Σιάτιστα (φώτο)

Τη μνήμη του Οσίου Σεραφείμ του Σαρώφ πανηγύρισε η ενορία του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας στο ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο.

Την Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2019, το απόγευμα, εψάλλη ο μέγας πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας από τους Ιερείς της ενορίας.

 

 

 

Την Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου, κυριώνυμο ημέρα της εορτής, τελέστηκε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλου και συλλειτουργούντων των Ιερέων π. Βασιλείου και π. Νέστορος.

Κατά τη Θεία Λειτουργία ομίλησε ο Σεβασμιώτατος, κ.κ. Παύλος, σχετικά με τον Άγιο Σεραφείμ του Σαρώφ και εκτέθηκε για προσκύνηση ένα τεμάχιο αγίου λειψάνου του Αγίου Σεραφείμ, το οποίο υπάρχει θησαυρισμένο στο Ιερό παρεκκλήσιο.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων