27/11/2018 27/11/2018 Από την ενορία του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελιστρίας Λευκάδος γίνεται γνωστό ότι προγραμματίζεται 5ήμερη προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους από τις 16 έως τις 20 Ιανουαρίου 2019, προκειμένου να συμμετάσχουμε στον πανηγυρικό εορτασμό των Θεοφανείων του Κυρίου στις 19 Ιανουαρίου (σημ.: το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων ακολουθεί το ιουλιανό ημερολόγιο) με την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στον...
Ενορίες : Ευαγγελίστριας Λευκάδος
27 Νοεμβρίου, 2018 - 11:14

Προσκυνηματική εκδρομή από την Ευαγγελίστρια Λευκάδος

Διαδώστε:
Προσκυνηματική εκδρομή από την Ευαγγελίστρια Λευκάδος

Από την ενορία του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελιστρίας Λευκάδος γίνεται γνωστό ότι προγραμματίζεται 5ήμερη προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους από τις 16 έως τις 20 Ιανουαρίου 2019, προκειμένου να συμμετάσχουμε στον πανηγυρικό εορτασμό των Θεοφανείων του Κυρίου στις 19 Ιανουαρίου (σημ.: το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων ακολουθεί το ιουλιανό ημερολόγιο) με την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στον Ιορδάνη ποταμό, στον τόπο της Βαπτίσεως του Κυρίου και την Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στο Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα. Παράλληλα θα προσκυνήσουμε στα πανάγια προσκυνήματα της Αγίας Γης.

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ.: 6974795265 (π. Ιωαννίκιος Ζαμπέλης).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων