22/01/2019 22/01/2019 Πραγματοποιήθηκε, κατά το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019, μουσική εκδήλωση στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ομωνύμου Δήμου και κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιττας με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, κ. Μιλτιάδης Καρπέτας, και το Δημοτικό Συμβούλιο καθώς και ο βουλευτής, κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος. Στην...
Ενορίες : Μεταμορφώσεως Σωτήρος Ομωνύμου Δήμου
22 Ιανουαρίου, 2019 - 22:57
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2019 - 23:01

Στη Μετάμορφωση του Σωτήρος (βίντεο & φώτο)

Διαδώστε:
Στη Μετάμορφωση του Σωτήρος (βίντεο & φώτο)

Πραγματοποιήθηκε, κατά το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019, μουσική εκδήλωση στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ομωνύμου Δήμου και κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιττας με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, κ. Μιλτιάδης Καρπέτας, και το Δημοτικό Συμβούλιο καθώς και ο βουλευτής, κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος.

Στην εκδήλωση έψαλλε τους εόρτιους ύμνους και τραγούδησε κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, η χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού υπό τη διεύθυνση του πρωτ. Σωτηρίου Αλεβιζάκη, προϊστάμενου του Ιερού Ναού.

Παρακάτω παρατίθενται βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση:

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων