04/01/2019 04/01/2019 Το συσσίτιο της ενορίας Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης, με εμπνευστή και προστάτη τον Άγιο ιαματικό Παντελεήμονα, έχει εγκαινιαστεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, κ.κ. Βαρνάβα, ήδη από το έτος 2009. Λειτουργεί στην κατακόμβη του ιερού Ναού σε σύγχρονες επαγγελματικές εγκαταστάσεις που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και υγιεινής και εξασφαλίζει το καθημερινό φαγητό σε όλους...
Ενορίες : Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης
04 Ιανουαρίου, 2019 - 12:05
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2019 - 12:06

Συσσίτιο Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης

Διαδώστε:
Συσσίτιο Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης

Το συσσίτιο της ενορίας Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης, με εμπνευστή και προστάτη τον Άγιο ιαματικό Παντελεήμονα, έχει εγκαινιαστεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, κ.κ. Βαρνάβα, ήδη από το έτος 2009.

Λειτουργεί στην κατακόμβη του ιερού Ναού σε σύγχρονες επαγγελματικές εγκαταστάσεις που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και υγιεινής και εξασφαλίζει το καθημερινό φαγητό σε όλους τους ενορίτες, που επιβεβαιωμένα αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις βιοποριστικές τους ανάγκες.

Με βασική αρχή τον εθελοντισμό, αρκετές μαγείρισσες και πλήθος βοηθών διακονούν στο μαγειρείο εκ περιτροπής και διανέμουν το φαγητό κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 11.30 έως τις 12.30π.μ. Στους δε κατάκοιτους γέροντες, το φαγητό αποστέλλεται στο σπίτι.

Βασική πηγή ανεφοδιασμού του μαγειρείου αποτελεί η συγκινητική ανταπόκριση των ευαισθητοποιημένων Χριστιανών, η οποία συντηρεί, προς Δόξα Θεού, πλούσια τα προσφερόμενα αγαθά του ενοριακού συσσιτίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων