07/11/2018 07/11/2018 Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η 2η προγραμματισμένη Αιμοδοσία του έτους στο Νεανικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Δάφνης “Καταφυγή”. Τις προηγούμενες ημέρες, σε μία Σταυροφορία ενημέρωσης από τον υπεύθυνο Ιερέα Αιμοδοσίας π. Μάξιμο και τους νέους του Κέντρου Νεότητος, έγινε γνωστό σε όλους τους ενορίτες, είτε από τον άμβωνα του Ναού, είτε με φέϊγ βολάν που...
Ενορίες : Αγίας Βαρβάρας Δάφνης 
07 Νοεμβρίου, 2018 - 16:01
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2018 - 16:03

Το αίμα δεν παράγεται παρά μόνον χαρίζεται

Διαδώστε:
Το αίμα δεν παράγεται παρά μόνον χαρίζεται

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η 2η προγραμματισμένη Αιμοδοσία του έτους στο Νεανικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Δάφνης “Καταφυγή”.

Τις προηγούμενες ημέρες, σε μία Σταυροφορία ενημέρωσης από τον υπεύθυνο Ιερέα Αιμοδοσίας π. Μάξιμο και τους νέους του Κέντρου Νεότητος, έγινε γνωστό σε όλους τους ενορίτες, είτε από τον άμβωνα του Ναού, είτε με φέϊγ βολάν που μοιράστηκαν στις καφετερίες της Δάφνης, είτε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι η Αιμοδοσία είναι μία πράξη αγάπης διότι το αίμα δεν παράγεται, ούτε αγοράζεται παρά μόνο χαρίζεται. Και χαρίζεται μόνον από ανθρώπους που έχουν περίσσια αγάπη στην καρδιά τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων