30/12/2018 30/12/2018 Η Ενορία Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου έχει εγκαινιάσει εδώ και χρόνια και συγκεκριμένα από το έτος 2002 ένα πρόγραμμα δωρεάν παροχής τροφής (συσσιτίου) σε εκατό περίπου απόρους και αδυνάτους οικονομικά ενορίτες της και όχι μόνον, σε μια προσπάθεια ανακούφισης του ανθρώπινου πόνου. Το συσσίτιο παρέχεται τρεις φορές την εβδομάδα στους χώρους του Πνευματικού Κέντρου...
Ενορίες : Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου
30 Δεκεμβρίου, 2018 - 17:50
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2018 - 17:54

Τράπεζα Αγάπης Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου

Διαδώστε:
Τράπεζα Αγάπης Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου

Η Ενορία Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου έχει εγκαινιάσει εδώ και χρόνια και συγκεκριμένα από το έτος 2002 ένα πρόγραμμα δωρεάν παροχής τροφής (συσσιτίου) σε εκατό περίπου απόρους και αδυνάτους οικονομικά ενορίτες της και όχι μόνον, σε μια προσπάθεια ανακούφισης του ανθρώπινου πόνου.

Το συσσίτιο παρέχεται τρεις φορές την εβδομάδα στους χώρους του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας (οδός Μητροπόλεως 28α –Μαρούσι) και η προετοιμασία του γίνεται από εθελόντριες κυρίες. Στα άμεσα σχέδιά είναι δε να επεκταθεί η παροχή φαγητού και τις άλλες ημέρες της εβδομάδας.

Παράλληλα, η Ενορία βοηθάει και ένα Ίδρυμα που ευρίσκεται εντός των ορίων της και φιλοξενεί συνανθρώπους μας με ψυχιατρικά προβλήματα, παρέχοντας ποσότητα φαγητού και ενισχύοντάς το με κάθε τρόπο που να διευκολύνει την διαβίωση αυτών των ανθρώπων.

Επειδή οι ανάγκες σε τρόφιμα είναι μεγάλες και συνεχώς αυξανόμενες, ο Ιερός Ναός απευθύνει διαρκής έκκληση σε πρόσωπα και φορείς που έχουν την δυνατότητα, αλλά κυρίως τη διάθεση να βοηθήσουν την Εκκλησία στην εκπλήρωση της αποστολής Της στους δύσκολους καιρούς, που όλοι διερχόμαστε.

 

ΦΩΤΟ: maroussi-news.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων