15/12/2018 15/12/2018 Φιλανθρωπική συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας του Δήμου Πετρουπόλεως στις 22 Δεκεμβρίου 2018 στις 17:00. Η συναυλία περιλαμβάνει παραδοσιακούς καλαντισμούς και χριστουγεννιάτικα τραγούδια συνοδεία παραδοσιακών οργάνων από όλη την Ελλάδα. Σκοπός της δράσης αυτής, είναι η ενίσχυση του φιλανθρωπικού ενοριακού έργου και συμμετέχουν οι π.Νικόδημος Καβαρνός, Νεκταρία Καραντζή, και τριακονταμελής ορχήστρα...
Ενορίες : Ιερός Ναός Αγίας Τριάδας Πετρουπόλεως
15 Δεκεμβρίου, 2018 - 14:41

Φιλανθρωπική συναυλία στην Αγ. Τριάδα Πετρουπόλεως

Διαδώστε:
Φιλανθρωπική συναυλία στην Αγ. Τριάδα Πετρουπόλεως

Φιλανθρωπική συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας του Δήμου Πετρουπόλεως στις 22 Δεκεμβρίου 2018 στις 17:00.

Η συναυλία περιλαμβάνει παραδοσιακούς καλαντισμούς και χριστουγεννιάτικα τραγούδια συνοδεία παραδοσιακών οργάνων από όλη την Ελλάδα.

Σκοπός της δράσης αυτής, είναι η ενίσχυση του φιλανθρωπικού ενοριακού έργου και συμμετέχουν οι π.Νικόδημος Καβαρνός, Νεκταρία Καραντζή, και τριακονταμελής ορχήστρα του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων