26/12/2018 26/12/2018 Μέσα στη χαρά της γεννήσεως του Σωτήρα ημών Ιησού Χριστού, τελέσθηκε με κάθε λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια η Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων στον Ιερό Ναό, Αγίου Θωμά στη Θεσσαλονίκη Οι ευσεβείς πιστοί ενορίτες μας προσήλθαν ομοθυμαδόν να υποδεχθούν τον Μεσσία, τον Κύριο και Αρχηγό της ζωής μας, τον ενανθρωπήσαντα Υιό και Λόγο του Θεού που ήρθε...
Ενορίες : Αγιος θωμάς Θεσσαλονίκη
26 Δεκεμβρίου, 2018 - 8:00

Χριστός Ετέχθη!!

Διαδώστε:
Χριστός Ετέχθη!!

Μέσα στη χαρά της γεννήσεως του Σωτήρα ημών Ιησού Χριστού, τελέσθηκε με κάθε λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια η Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων στον Ιερό Ναό, Αγίου Θωμά στη Θεσσαλονίκη

Οι ευσεβείς πιστοί ενορίτες μας προσήλθαν ομοθυμαδόν να υποδεχθούν τον Μεσσία, τον Κύριο και Αρχηγό της ζωής μας, τον ενανθρωπήσαντα Υιό και Λόγο του Θεού που ήρθε στον κόσμο για να τον σώσει, να τον αγιάσει και να τον ευλογήσει με την άπειρα αγάπη Του και την πατρική Του ευσπλαχνία.

Το πυκνό εκκλησίασμα «εν ενί στόματι και μιά καρδιά» έψαλλα το χαρμόσυνο απολυτίκιο ενώ οι Ιεροψάλτες απέδοσαν θαυμάσια τους ύμνους της Θ. Λειτουργίας.

Χριστός ετέχθη στην καρδιά κάθε πιστού!

Χρόνια Πολλά και ευλογημένα…

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων