05/05/2023 05/05/2023 Το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Αιμοδοσίας “ΠΕΛΕΚΑΝ” του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίου Νικολάου Αρετσούς, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Προέδρου αυτού, Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου, διοργανώνει την 23η Εθελοντική Αιμοδοσία, προς κάλυψη των ασθενών αδελφών μας που έχουν άμεση ανάγκη από αίμα και δίνουν τον αγώνα τους να κερδίσουν τη μάχη με τη ζωή....
Ενορίες : Αγίου Νικολάου Καλαμαριάς
05 Μαΐου, 2023 - 10:25
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2023 - 9:47

23η εθελοντική αιμοδοσία Καθεδρικού Ναού Αγίου Νικολάου Καλαμαριάς

Διαδώστε:
23η εθελοντική αιμοδοσία Καθεδρικού Ναού Αγίου Νικολάου Καλαμαριάς

Το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Αιμοδοσίας “ΠΕΛΕΚΑΝ” του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίου Νικολάου Αρετσούς, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Προέδρου αυτού, Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου, διοργανώνει την 23η Εθελοντική Αιμοδοσία, προς κάλυψη των ασθενών αδελφών μας που έχουν άμεση ανάγκη από αίμα και δίνουν τον αγώνα τους να κερδίσουν τη μάχη με τη ζωή.

Η Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί, από κινητό συνεργείο αιμοληψίας του Γ.Ν.Θ. “ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ”, την Κυριακή 7-5-2023, ἀπό 8:30 π.μ. έως καί 13:30 μ.μ., στον πολυχώρο “Ελαία Κατάκαρπος” του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίου Νικολάου Αρετσούς.

“Η τοπική μας Εκκλησία, διά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου, προτρέπει όλους, όσοι μπορούν να αιμοδοτήσουν, να ανταποκριθούν στην πρόσκληση αγάπης καί προσφοράς ζωής προς τον συνάνθρωπο”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων