09/03/2023 09/03/2023 Αυτές τις δύσκολες για την πατρίδα μας ημέρες, ένεκα του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, χιλιάδες συμπολιτών μας να προσφέρουν αίμα ώστε να χρησιμεύσει στη θεραπεία των τραυματιών. Επειδή όμως οι ανάγκες για αίμα είναι καθημερινές, για τον λόγο αυτό, ο Ενοριακός Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου (Φλαρίου) Καλαμάτας, σε συνεργασία με φίλους και εθελοντές του...
Ενορίες : Αγίου Νικολάου Καλαμάτας
09 Μαρτίου, 2023 - 11:19
Τελευταία ενημέρωση: 09/03/2023 - 11:25

2η Ημέρα Αγάπης και Προσφοράς την Κυριακή στην ενορία Αγίου Νικολάου Καλαμάτας

Διαδώστε:
2η Ημέρα Αγάπης και Προσφοράς την Κυριακή στην ενορία Αγίου Νικολάου Καλαμάτας

Αυτές τις δύσκολες για την πατρίδα μας ημέρες, ένεκα του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, χιλιάδες συμπολιτών μας να προσφέρουν αίμα ώστε να χρησιμεύσει στη θεραπεία των τραυματιών.

Επειδή όμως οι ανάγκες για αίμα είναι καθημερινές, για τον λόγο αυτό, ο Ενοριακός Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου (Φλαρίου) Καλαμάτας, σε συνεργασία με φίλους και εθελοντές του Ναού, διοργανώνει την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023, την 2η Ημέρα Αγάπης και Προσφοράς. Στο πλαίσιο αυτής της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία στον αύλειο χώρο του Ναού και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο προς αποφυγή συνωστισμού και από ώρας 10:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.

Επιπλέον καλούνται και όσοι για διάφορους λόγους δεν δύνανται να δώσουν αίμα, να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας (ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, αλεύρι) προς ενίσχυση των φιλανθρωπικών δράσεων του Φιλοπτώχου Ταμείου της ενορίας μας, κατά τις Άγιες Ημέρες, της Μεγ. Εβδομάδος και του Πάσχα, που πλησιάζουν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων