13/04/2023 13/04/2023 Με τις ευλογίες και το ανύστακτο ενδιαφέρον του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, μοιράστηκαν 350 Δέματα Αγάπης σε ισάριθμες οικογένειες στο Συσσίτιο της Ενορίας “ΑΡΤΟΣ ΖΩΗΣ” στην αυλή του Αγίου Αθανασίου. Για να πραγματοποιηθεί όλη αυτή η προσπάθεια με επιτυχία πολλοί κουράστηκαν, εργάστηκαν, πρόσφεραν από γεμάτη αγάπη καρδιά “γέμισαν τα χέρια μας”! Σύμφωνα...
Ενορίες : Αγίου Αθανασίου Ευόσμου
13 Απριλίου, 2023 - 14:30
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2023 - 14:38

350 πασχαλινά δέματα Αγάπης στο Συσσίτιο της Ενορίας Αγίου Αθανασίου Ευόσμου

Διαδώστε:
350 πασχαλινά δέματα Αγάπης στο Συσσίτιο της Ενορίας Αγίου Αθανασίου Ευόσμου

Με τις ευλογίες και το ανύστακτο ενδιαφέρον του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, μοιράστηκαν 350 Δέματα Αγάπης σε ισάριθμες οικογένειες στο Συσσίτιο της Ενορίας “ΑΡΤΟΣ ΖΩΗΣ” στην αυλή του Αγίου Αθανασίου.

Για να πραγματοποιηθεί όλη αυτή η προσπάθεια με επιτυχία πολλοί κουράστηκαν, εργάστηκαν, πρόσφεραν από γεμάτη αγάπη καρδιά “γέμισαν τα χέρια μας”!

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Ιεράς Μητρόπολης χρειάστηκε εργαστούν πολλοί έτσι ώστε να επιτευχθεί αυτή η προσπάθεια.

“Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε:

– στην εταιρεία ΤΙΤΑΝ, στον Διευθυντή, κ. Νικολάου και σε όλους τους συνεργάστες του για την συμβολή τους στην προσπάθειά μας αυτή.
– στην HellenIQ Energy (Ελληνικά Πετρέλαια), οι οποίοι προσέφεραν όλα τα αυγά, αλλά και για την πολύ όμροφη κίνηση, στελέχη τους να μαγειρέψουν για το Συσσίτιο, την Παρασκευή 7 Απριλίου.
– στους ομογενείς από την Αμερική, κ. Clifton Russo, Χρήστο Ροζέα και Αναστάσιο Fragia, οι οποίοι για μια ακόμη φορά προσέφεραν τρόφιμα για τα Πασχαλινά Δέματα.
– στην κ. Δήμητρα Γερογιάννη, Συντονίστρια Εθελοντισμού του Εθνικού Δικτύου Κοινωνικής Υποστήριξης και Αλληλεγγύης της Ακαδημίας Εθελοντισού.
Help Hellas για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, για την προσφορά της σε τρόφιμα.

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε τέλος και σε όλους τους Ενορίτες και τις Ενορίτισσες, αλλά και σε όλους τους φίλους της Ενορίας, οι οποίοι κάθε χρόνο, για πολλά-πολλά χρόνια, μας γεμίζουν τα χέρια, ώστε τα Δέματα να γίνονται όλο και πιο πλούσια!”, όπως αναφέρεται.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων