20/03/2023 20/03/2023 Ποσότητα με 40 κιλά ψάρια παρέδωσε σήμερα το Λιμενικό Τμήμα της Παλαιάς Επιδαύρου στο Συσσίτιο Ευαγγελίστριας Ναυπλίου για να διατεθούν στους άπορους συμπολίτες. Τα ψάρια προέρχονται μετά από κατάσχεση ύστερα από έλεγχο για παράνομη αλιεία που πραγματοποίησαν στελέχη του Λιμενικού Τμήματος Παλαιάς Επιδαύρου του Λιμεναρχείου Κορίνθου το πρωί της Κυριακής 19 Μαρτίου στην Παλαιά Επίδαυρο...
Ενορίες : Ευαγγελίστριας Ναυπλίου
20 Μαρτίου, 2023 - 13:09
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2023 - 13:10

40 κιλά ψάρια παρέδωσε το Λιμενικό Τμήμα Παλαιάς Επιδαύρου στο Συσσίτιο Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

Διαδώστε:
40 κιλά ψάρια παρέδωσε το Λιμενικό Τμήμα Παλαιάς Επιδαύρου στο Συσσίτιο Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

Ποσότητα με 40 κιλά ψάρια παρέδωσε σήμερα το Λιμενικό Τμήμα της Παλαιάς Επιδαύρου στο Συσσίτιο Ευαγγελίστριας Ναυπλίου για να διατεθούν στους άπορους συμπολίτες.

Τα ψάρια προέρχονται μετά από κατάσχεση ύστερα από έλεγχο για παράνομη αλιεία που πραγματοποίησαν στελέχη του Λιμενικού Τμήματος Παλαιάς Επιδαύρου του Λιμεναρχείου Κορίνθου το πρωί της Κυριακής 19 Μαρτίου στην Παλαιά Επίδαυρο και κατασχέθηκαν 40 κιλά ψάρια ενώ επιβλήθηκε πρόστιμο στον αλιέα για παράνομη αλιεία.

Ο Ιερέας π. Ελευθέριος Μίχος ευχαρίστησε τα στελέχη του λιμενικού για την πρωτοβουλία τους και μετέφερε επίσης της ευχαριστίες του στον συντοπίτη Λιμενάρχη Κορίνθου Παναγιώτη Κοντό.

 
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων