03/11/2022 03/11/2022 Η ενορία των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών γιορτάζοντας τα 50 χρόνια από τα εγκαίνια του Ιερού Ναού διοργάνωσε  εορταστικές εκκλησιαστικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων προβλήθηκε η ταινία «Ο Σαλός του Θεού», που αναφέρεται σ’ έναν σύγχρονο διά Χριστόν σαλό και είναι βασισμένη στο δίτομο βιβλίο του θεολόγου – δημοσιογράφου...
Ενορίες : ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ,
03 Νοεμβρίου, 2022 - 10:01
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2022 - 10:02

50 έτη Ι.Ν Αγ. Πέτρου & Παύλου στα Γιαννιτσά με προβολή της ταινίας «Ο Σαλός του Θεού»

Διαδώστε:
50 έτη Ι.Ν Αγ. Πέτρου & Παύλου στα Γιαννιτσά με προβολή της ταινίας «Ο Σαλός του Θεού»

Η ενορία των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών γιορτάζοντας τα 50 χρόνια από τα εγκαίνια του Ιερού Ναού διοργάνωσε  εορταστικές εκκλησιαστικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων προβλήθηκε η ταινία «Ο Σαλός του Θεού», που αναφέρεται σ’ έναν σύγχρονο διά Χριστόν σαλό και είναι βασισμένη στο δίτομο βιβλίο του θεολόγου – δημοσιογράφου Διονυσίου Μακρή: «Ο ΤΡΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ».

Η ταινία είναι μία παραγωγή της Κινηματογραφικής Ομάδας των Κατηχητικών Συνάξεων της ενορίας. Στο σύνδεσμο της ανάρτησης μπορείτε να την προβάλετε διαδικτυακά.

Πρωταγωνιστεί ο Γρηγόρης Χατζηδήμου, Ηθοποιοί κατηχητές και παιδιά των Κατηχητικών Συνάξεων της Ενορίας των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Σενάριο: Χρυσάνθη Κούκου. Σκηνοθεσία – Μοντάζ: Ανδρέας Χατζηδήμου. Μουσική: @Panagiotis Kaliotakis TV @Chatzidimou MusicΜείξη: @Studio M Productions. Τραγούδι τίτλων: Σοφία Γκοτζαμάνη. Τραγουδάει η Πελαγία Γιαχούδη. Τίτλοι αρχής: @Γεώργιος Γρηγοριάδης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων