15/05/2024 15/05/2024 Κάλεσμα για συμμετοχή στην 55η Αιμοδοσία, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή των Μυροφόρων, 19 Μαϊου, απευθύνει ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Καλλιθέας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Η Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό από τις 9:00 π.μ έως τις 14:00 μ.μ. Απευθυνόμενοι προς τον κάθε Αιμοδότη η ενορία του Αγίου Νικολάου Καλλιθέας και το...
Ενορίες : Αγίου Νικολάου Καλλιθέας
15 Μαΐου, 2024 - 9:18
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2024 - 9:26

55η Αιμοδοσία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καλλιθέας την Κυριακή των Μυροφόρων

Διαδώστε:
55η Αιμοδοσία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καλλιθέας την Κυριακή των Μυροφόρων

Κάλεσμα για συμμετοχή στην 55η Αιμοδοσία, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή των Μυροφόρων, 19 Μαϊου, απευθύνει ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Καλλιθέας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Η Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό από τις 9:00 π.μ έως τις 14:00 μ.μ.

Απευθυνόμενοι προς τον κάθε Αιμοδότη η ενορία του Αγίου Νικολάου Καλλιθέας και το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο, αναφέρει:  

“Ο Χριστιανισμός είναι η αδιάπτωτος αγάπη των προσώπων που επεκτείνεται πέρα από κάθε θάνατο, πέρα από κάθε όριο η περιορισμό. Είναι η απεριόριστη αγάπη των φίλων, αγάπη που δεν διστάζει και να θυσιαστεί για την αγάπη του άλλου “μείζονα ταύτης αγάπην ουδείς έχει, ίνα τις την ψυχήν αυτού θη υπέρ των φίλων αυτού” (Ιω. ΙΕ.13). Το σπουδαιότερον ελατήριον και μέσον κατεύθυνσης προς τον ουρανόν είναι η αγάπη, ο συνάνθρωπος, ο ασθενής, ο πτωχός, ο ελάχιστος αδελφός γίνεται το όχημα που μας οδηγεί στον Ουρανό. Εκφράζομεν τις πιο εγκάρδιες ευχαριστίες μας για την αξιέπαινη προσφορά σας δίδοντας το πολύτιμο αίμα σας επί σειρά ετών στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” και σας καλούμεν πάλιν στην 55ην Αιμοδοσία Αγάπης την 19η Μαϊου 2024, ημέρα Κυριακή των Μυροφόρων από 9:00 π.μ. έως και 2:00 μ.μ. εις τον Ιερό Ναό. Ευχόμενοι το Φως και η χαρά της Αναστάσεως του Κυρίου μας να ευλογούν τη ζωή σας”. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων