11/03/2022 11/03/2022 Σε κλίμα κατάνυξης τελέσθηκε σήμερα το απόγευμα, Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 η Α’ Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον επιβλητικό και γεμάτο από πιστούς ναό του Αγίου Θεράποντος Θεσσαλονίκης. Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης / Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» – ope.gr Την ακολουθία τέλεσε ο προϊστάμενος του Ναού και Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης Αρχιμ....
Ενορίες : Άγιος Θεράποντας Θεσσαλονίκης
11 Μαρτίου, 2022 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2022 - 20:01

Α’ Στάση των Χαιρετισμών στον Άγιο Θεράποντα Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Α’ Στάση των Χαιρετισμών στον Άγιο Θεράποντα Θεσσαλονίκης

Σε κλίμα κατάνυξης τελέσθηκε σήμερα το απόγευμα, Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 η Α’ Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον επιβλητικό και γεμάτο από πιστούς ναό του Αγίου Θεράποντος Θεσσαλονίκης.

  • Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης / Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» – ope.gr

Την ακολουθία τέλεσε ο προϊστάμενος του Ναού και Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης Αρχιμ. Ιάκωβος Αθανασίου ο οποίος έψαλλε την Α’ Στάση των Χαιρετισμών ενώπιον της Ιεράς εικόνας της Παναγίας και κήρυξε τον θείο λόγο στους πιστούς αναφερόμενος στο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Μπορείτε να ακούσετε το κήρυγμα στο παρακάτω ηχητικό:

Από νωρίς το απόγευμα ο Ιερός Ναός γέμισε με πιστούς διαφόρων ηλικιών τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων